Ons Portfolio

Een greep uit de voorgaande opdrachten die zijn uitgevoerd door Qdesigns.nl.

Praesentis

Praesentis is een samenwerking van specialisten in leisuresport en welzijn. We bieden strategisch advies en projectmanagement bij ontwikkeling, realisatie, beheer en exploitatie van accommodaties. Zij benaderden Qdesigns.nl voor de ontwikkeling van een huisstijl, met bijbehorende website.

- Huisstijl ontwerp
- Website design en implementatie
- Logo design
- SEO optimalisatie

www.praesentis.nl

HorecaMasters

HorecaMasters specialiseert zich in het snel opzetten van betaalbare, degelijke websites voor horeca-gelegenheden. Voor dit jonge bedrijf moest een eigen identiteit opgezet worden, in de vorm van een logo, huisstijl en website. Qdesigns.nl heeft ervoor gezorgd dat HorecaMasters snel aan de slag kon met waar het goed in is; de horecawereld voorzien van prachtige websites! HorecaMasters is een initiatief van Qdesigns.nl en Inckwork.

- Website design en implementatie
- Logo design
- SEO optimalisatie
- Huisstijl elementen

www.horecamasters.nl

Aankoopmakelaar Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam zocht naar een website die op moest vallen, maar toch het karakteristieke van Amsterdam in zich had. De website is volledig gebouwd op het WordPress CMS zodat de gebruiker volledige controle heeft over de inhoud van de website, en deze altijd up-to-date gehouden kan worden.

- Website design
- Realisatie website met Wordpress design
- Ontwerpen huisstijl-elementen
- SEO werkzaamheden

www.aankoopmakelaaramsterdam.nl

Valkenburgs Nipje

Valkenburgs Nipje was op zoek naar een web-shop om hun zaak onder de aandacht te brengen en het bestellen te vergemakkelijken. Qdesigns heeft samen met Inckwork deze site opgezet.

- Design etiketten
- Design en uitvoering web-shop
- Productfotografie

www.valkenburgsnipje.nl

Kingfisher Sky

Kingfisher Sky is een myth rock band die fantastische muziek maakt en ze waren op zoek naar een website die aansloot bij de emotie die hun muziek oproept. In samenspraak met de band zijn we tot een ontwerp gekomen dat ons beiden aansprak en is de website gerealiseerd.

- Design website
- Realisatie website op Wordpress platform

www.kingfishersky.com